Фонд гарантування продовжує виплати коштів вкладникам ПАТ «БАНК МИХАЙЛІВСЬКИЙ»

29 Марта 2017

ПРЕС-РЕЛІЗ

З 30 березня 2017 року до 16 травня 2017 року Фонд гарантування продовжує виплати коштів вкладникам ПАТ «БАНК МИХАЙЛІВСЬКИЙ».

Здійснюватимуться вони на основі Загального реєстру, доповненого інформацією про клієнтів фінансових компаній, які прирівняні до вкладників ПАТ «БАНК МИХАЙЛІВСЬКИЙ». Це зроблено на виконання вимог Закону України «Про внесення змін до деяких законів України щодо відшкодування фізичним особам через систему гарантування вкладів фізичних осіб шкоди, завданої зловживаннями у сфері банківських та інших фінансових послуг».

Доповнений Реєстр містить інформацію про всіх громадян, заяви яких були подані до 11 березня 2017 року.

Заяви, що були подані після зазначених дат, будуть включені до наступного реєстру на виплату. Прийом заяв продовжується і буде тривати до завершення процедури ліквідації ПАТ «БАНК МИХАЙЛІВСЬКИЙ».

Також, до реєстру включені фізичні особи, за рахунками яких завершено перевірку та не встановлено зв’язку з ТОВ «ІНВЕСТИЦІЙНО-РОЗРАХУНКОВИЙ ЦЕНТР» і ТОВ «КРЕДИТНО-ІНВЕСТИЦІЙНИЙ ЦЕНТР».

Гарантована   сума   відшкодування  коштів   Фондом  додатково   збільшується   на  63 447 тис.грн., що припадає на 1 027 фізичних осіб.