Інформація для клієнтів ПАТ «БАНК МИХАЙЛІВСЬКИЙ» ОНОВЛЕНО

03 Августа 2016

Станом на 3 серпня 2016 року ПАТ «БАНК МИХАЙЛІВСЬКИЙ» продовжує прийом заявок на видачу довідок про стан рахунків за наступними адресами:

1.  ЦЕНТР ОБСЛУГОВУВАННЯ КЛІЄНТІВ №1 (м. Київ, вул. Січових Стрільців, 53);

2.     ЦЕНТР ОБСЛУГОВУВАННЯ КЛІЄНТІВ №2 (м. Київ, пр-п Петра Григоренка, 28);

3.     ЦЕНТР ОБСЛУГОВУВАННЯ КЛІЄНТІВ №3 (м. Київ, пр-п  Маяковського, 44 А).

Існує можливість отримати довідку  шляхом  відправлення Заяви встановленої форми на електронну адресу банку:  info_ZV@mbank.kiev.ua.

На даний час Центрами обслуговування клієнтів, засобами поштового зв’язку та електронною поштою прийнято біля 6 477 заяв, оброблено понад 4 933, що становить понад 76% загальної кількості, в т.ч.:

Підрозділ банку/вид зв'язку

Кількість запитів, (шт.)

Кількість підготовлених

відповідей, (шт.)

ЦЕНТР ОБСЛУГОВУВАННЯ КЛІЄНТІВ № 1

2 100

ЦЕНТР ОБСЛУГОВУВАННЯ КЛІЄНТІВ № 2

ЦЕНТР ОБСЛУГОВУВАННЯ КЛІЄНТІВ № 3

Поштові відправлення

1 623

Електронна пошта

1 079

РАЗОМ

6 477

4 962

Також, повідомляємо, що з 16 липня  до 15 серпня 2016 року здійснюється прийняття кредиторських вимог в порядку, передбаченому Законом України «Про систему гарантування вкладів фізичних осіб».  Будь-які вимоги, що надійшли після закінчення зазначеного строку, вважаються погашеними, крім вимог вкладників у межах гарантованої Фондом суми відшкодування за вкладами.

У разі, якщо кредитором Банку подавались (направлялись) кредиторські вимоги до ПАТ «БАНК МИХАЙЛІВСЬКИЙ» до публікації  відомостей про відкликання банківської ліцензії, ліквідацію банку та призначення уповноваженої особи Фонду на ліквідацію банку, такі вимоги не можуть бути прийняті як такі, що порушують строк заявлення вимог, визначений Законом.

Кредитором банку, відповідно до ст. 2 Закону України «Про банки і банківську діяльність», є будь-яка юридична або фізична особа, яка має документально підтверджені вимоги до боржника щодо його майнових зобов'язань.

Протягом 90 днів з дня опублікування відомостей відповідно до частини другої статті 45 Закону України «Про систему гарантування вкладів фізичних осіб» здійснюються такі заходи:

1) визначається сума заборгованості кожному кредитору та відносяться вимоги до певної черги погашення;

2) відхиляються вимоги в разі їх не підтвердження фактичними даними, та, у разі потреби, заявляються в установленому законодавством порядку заперечення за заявленими до Банку вимогами кредиторів;

3) складається реєстр акцептованих вимог кредиторів.

Реєстр акцептованих вимог кредиторів та зміни до нього затверджується виконавчою дирекцією Фонду гарантування вкладів фізичних осіб.

Інфромація щодо включення до реєстру, надаватиметься  за індивідуальними запитами кредиторів після затвердження його виконавчою дирекцією Фонду, про що буде додатково повідомлено на сайті Банку.

Задоволення вимог кредиторів здійснюватиметься за рахунок коштів, одержаних в результаті ліквідації та реалізації майна Банку, в черговості, що передбачена частиною першою статті 52 Закону України «Про систему гарантування вкладів фізичних осіб».

З повагою,

ПАТ «БАНК МИХАЙЛІВСЬКИЙ»