Інформація для вкладників та позичальників ПАТ «БАНК МИХАЙЛІВСЬКИЙ»

24 Февраля 2017

Інформація для вкладників та позичальників ПАТ «БАНК МИХАЙЛІВСЬКИЙ»

22.02.2017 року Київський апеляційній адміністративний суд задовольнив апеляційні скарги Фонду гарантування вкладів фізичних осіб та Уповноваженої особи Фонду на ліквідацію ПАТ «БАНК МИХАЙЛІВСЬКИЙ», а в задоволенні позову ТОВ «ФК «ПЛЕЯДА» відмовив в повному обсязі.

Таким чином судом підтверджено правомірність дій Фонду та Уповноваженої особи Фонду на ліквідацію ПАТ «БАНК МИХАЙЛІВСЬКИЙ», щодо віднесення Договору факторингу укладеного Банку із ТОВ «ФК «ПЛЕЯДА» до категорії нікчемних, та підтверджено, що ТОВ «ФК «Плеяда» безпідставно набула права вимоги за кредитними договорами ПАТ «БАНК МИХАЙЛІВСЬКИЙ», у зв’язку із чим платежі за кредитними договорами повинні сплачуватись виключно Банку.

В черговий раз наголошуємо, що при сплаті коштів на користь ТОВ «ФК «ФАГОР» погашення кредитної заборгованості не відбувається!

Будь-які повідомлення щодо необхідності повернення кредитів на рахунок ТОВ «ФК «Фагор» є бізпідставними і не мають юридичної сили, а реквізити ТОВ «Фінансова компанія «Фагор» – є недійсними для погашення заборгованості за кредитними договорами ПАТ «БАНК МИХАЙЛІВСЬКИЙ».