ПАСПОРТ ВІДКРИТИХ ТОРГІВ (АУКЦІОНУ) з продажу прав вимоги ПАТ «БАНК МИХАЙЛІВСЬКИЙ» 23.12.2019 р.

02 Декабря 2019

ПАСПОРТ ВІДКРИТИХ ТОРГІВ (АУКЦІОНУ) (ОГОЛОШЕННЯ)

з продажу майна ПАТ «КБ «ХРЕЩАТИК»  та ПАТ «БАНК МИХАЙЛІВСЬКИЙ»

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб повідомляє про проведення відкритих електронних торгів (аукціону) з продажу наступних активів, що обліковуються на балансі ПАТ «КБ «ХРЕЩАТИК»та ПАТ «БАНК МИХАЙЛІВСЬКИЙ»:

лоту

Найменування активу/ стислий опис
активу та забезпечення

Дата відкритих торгів (аукціону)

Початкова (стартова) ціна лоту, грн. (з/без ПДВ, згідно чинного законодавства)

Мінімальна ціна лоту, грн.
(з/без ПДВ, згідно чинного законодавства)

Публічний паспорт активу
(посилання)

GL42N014351

Дебіторська заборгованість фізичних осіб ПАТ «КБ «ХРЕЩАТИК» (130позицій), Права вимоги та інші майнові права за беззаставними кредитними договорами фізичних осіб  ПАТ «КБ «ХРЕЩАТИК» (307 позицій); Дебіторська заборгованість та майнові права за дебіторською заборгованістю фізичних осіб ПАТ «БАНК МИХАЙЛІВСЬКИЙ» (6046 позицій), Права вимоги за кредитними договорами фізичних осіб ПАТ «БАНК МИХАЙЛІВСЬКИЙ» , які забезпечені транспортними засобами (2 позиції)

Відкриті  торги – 23.12.2019р.

211884

№ та дата рішення  Комітету  Фонду гарантування вкладів фізичних осіб  з питань консолідації, управління та продажу майна (активів) банків

Рішення Комітету  Фонду гарантування вкладів фізичних осіб  з питань консолідації, управління та продажу майна (активів) банків № 826  від 27.11.2019 р.

Організатор відкритих торгів (аукціону)

ЄДИНИЙ КАБІНЕТ - Посилання на перелік організаторів відкритих торгів (аукціонів): http://torgi.fg.gov.ua/prozorrosale

Учасники відкритих торгів (аукціону)

Юридичні особи та фізичні особи (продаж прав вимог за кредитними договорами або договорами забезпечення виконання зобов’язання не може здійснюватися боржникам та/або поручителям за такими договорами)

Розмір гарантійного внеску

5% від початкової (стартової) ціни лота

Вимоги відкритих торгів (аукціону)

Відкриті торги (аукціон) не можуть вважатися такими, що відбулися, у разі відсутності ставки.

Банківські реквізити для перерахування гарантійного внеску

Перерахування гарантійного внеску здійснюється на поточний рахунок  організатора відкритих торгів (аукціонів), на електронному майданчику якого зареєструвався учасник. Інформація про банківські реквізити організаторів відкритих торгів (аукціонів) розміщені за наступним посиланням:  http://torgi.fg.gov.ua/prozorrosale

Крок аукціону

Крок аукціону – дисконт, розмір та час застосування якого затверджені рішенням Фонду, на який в ході відкритих торгів (аукціону) автоматично і поступово здійснюється зниження початкової (стартової) ціни оголошеного до продажу лоту протягом періоду проведення відкритих торгів (аукціону) до моменту досягнення мінімальної ціни оголошеного до продажу лоту або до моменту здійснення ставки учасником

Порядок ознайомлення з активом

у кімнаті даних

Для ознайомлення з активом у кімнаті даних необхідно подати заявку про зацікавленість у придбанні активу та підписати договір щодо нерозголошення банківської таємниці та конфіденційної інформації (http://torgi.fg.gov.ua/nda). Для ознайомлення з активом у Віртуальній кімнаті даних (для кредитів юридичних осіб, заборгованість за якими перевищує 5 млн. грн.) необхідно діяти згідно з інструкцією http://torgi.fg.gov.ua/help/poryadok, посилання на договір конфіденційності http://torgi.fg.gov.ua/nda2. Заявки подаються в паперовому та електронному вигляді на наступні адреси:

1) ФГВФО, 04053, м. Київ, вул. Січових Стрільців, будинок 17; електронна пошта: cn-zaiavka_nda@fg.gov.ua;

2) ПАТ «КБ «ХРЕЩАТИК» 01024, м. Київ, бульв. Т.Шевченка/вул. Пушкінська,б.8/26, та електронною поштою: Krushinina@xbank.com.ua

3) ПАТ «БАНК МИХАЙЛІВСЬКИЙ», 01032, м. Київ, бул. Т.Шевченка, 35

електронна пошта: I.Kravchuk@MBank.kiev.ua

Контактна особа банку з питань ознайомлення з активом

ПАТ «КБ «ХРЕЩАТИК»: Крушиніна Лариса Анатоліївна (044) 536 97 07, 01024, м. Київ, бульв. Т.Шевченка/вул. Пушкінська,б.8/26 , ел.адреса: Krushinina@xbank.com.ua

ПАТ «БАНК МИХАЙЛІВСЬКИЙ» Кравчук Ірина Федорівна, телефон (066) 508-32-75

м. Київ, бул. Т.Шевченка, 35, I.Kravchuk@MBank.kiev.ua

Дата проведення відкритих торгів (аукціону)

Відкриті торги (аукціон) - 23.12.2019

Час проведення відкритих торгів (аукціону)/електронного аукціону

Електронний аукціон розпочинається в проміжок часу з 9-30 год. до 10-00 год.

Автоматичне покрокове зниження ціни лоту – розпочинається в проміжок часу з 9-30 год. до 10-00 год. та завершується в проміжок часу з 16-15 год. до 16-45 год. (загальна тривалість складає 6 годин 45 хвилин);

Етап подання цінових пропозицій - з 16-15 год. до 17-00 год.
(загальна тривалість складає 15 хвилин) :

• період подання закритих цінових пропозицій – з 16-15 год. до 16-55 год.
    (загальна тривалість складає 10 хвилин);
  • період подання цінової пропозиції – з 16-25 год. до 17-00 год.
    (загальна тривалість складає 5 хвилин).

Термін прийняття заяв про участь у відритих торгах (аукціоні)

Дата початку прийняття заяв – з дати публікації оголошення.

Кінцевий термін прийняття заяв: до 16:00

Відкриті торги (аукціон) - 23.12.2019

Електронна адреса для доступу до відкритих торгів (аукціону)/електронного аукціону

www.prozorro.sale

Кінцева дата перерахування гарантійного внеску

до 16:00

Відкриті торги (аукціон) - 23.12.2019

Гарантійний внесок вважається сплаченим з моменту його зарахування на банківський рахунок оператора, якщо це відбулося не пізніше ніж за одну годину до закінчення кінцевого терміну прийняття заяв про участь/прийняття закритих цінових пропозицій.

Розмір реєстраційного внеску

Реєстраційний внесок відсутній.

Кожний учасник відкритих торгів (аукціону) погоджується з Регламентом роботи електронної торгової системи щодо проведення відкритих торгів (аукціонів) з продажу майна (активів) банків, в яких запроваджено процедуру тимчасової адміністрації або ліквідації, який розміщений на веб-сайті організатора відкритих торгів (аукціонів), та зобов’язаний у разі визнання його переможцем сплатити такому організатору відкритих торгів (аукціонів) винагороду за проведення аукціону.