Про закінчення виконавчого провадження

24 Июня 2016

Повідомляємо, що 17 червня 2016 року Шевченківський районний відділ державної виконавчої служби міста Києва прийняв Постанову, на підставі якої виконавче провадження з примусового виконання ухвали №826/8273/16 закінчено та скасовано заходи примусового виконання рішення.

Нагадуємо, що вищенаведеною Ухвалою було заборонено ПАТ "БАНК МИХАЙЛІВСЬКИЙ" вчиняти будь-які дії щодо прийняття платежів в погашення заборгованості за кредитними договорами, право вимоги за якими було відступлене на користь ТОВ "ФК "ПЛЕЯДА".

Текст Постанови додається.

ВП №51330212

“ЗАТВЕРДЖУЮ”

начальник відділу

Шевченківського районного ВДВС м. Київ ГТУЮ у м.Києві

О.О. Хорішко

ПОСТАНОВА

про закінчення виконавчого провадження

17.06.2016                                                                                                                   м. Київ

Мною, старший державний виконавець Шевченківського районного відділу державної виконавчої служби міста Київ Головного територіального управління юстиції у місті Києві Норкою Євгеном Віталійовичем, при примусовому виконанні:

назва документу:    ухвала № 826/8273/16 виданий 03.06.2016

документ видав:    Окружний адміністративний суд м. Києва

Заборонити публічному акціонерному товариству "Банк Михайлівський" (ідентифікаційний код юридичної особи 38619024, місцезнаходження 01001, м. Київ, провулок Рильський, 10-12/3) вчиняти будь-які дії щодо прийняття платежів в погашення заборгованості за кредитними договорами, право вимоги за якими було відступлено на користь Товариства з обмеженою відповідальністю "Фінансова компанія "Плеяда" (ідентифікаційний

про:    код юридичної особи 40210636, місцезнаходження 03039, м. Київ вул. Голосіївська, 7, корпус 1, блок 2/8, каб.15) за договором факторингу № 1905 від 19 травня 2016 року, в тому числі , проте не виключно: приймати грощові кошти в рахунок погашення такої заборгованості, поширювати в будь -який спосіб інформацію про платіжні реквізити для погашення такої кредитної заборгованості та про те, що Публічне акціонерне товариство "Банк Михайлівський" залишається кредитором за вказаними кредитними договорами до набрання законної сили судовим рішенням у даній справі.

Боржник:    ПАТ "Банк Михайлівський"

адреса:    01001, м. Київ, пров. Рильський, 10-12/3

код ЄДРПОУ

податковий номер:    38619024

Стягувач:    ТОВ "ФК "Плеяда"

адреса:    03039, м. Київ, вул. Голосіївська, 7

встановлено:

Боржнику через канцелярію вручені вимоги від 03.06.2016 і 08.06.2016, про що складено відповідні акти.

Ураховуючи викладене, керуючись п.8 ч.1 ст.49, статтею 50 Закону України «Про виконавче провадження»,

ПОСТАНОВЛЯЮ:

1. Виконавче провадження з примусового виконання:

назва документу:    ухвала № 826/8273/16 виданий 03.06.2016

документ видав:    Окружний адміністративний суд м. Києва

про:    код юридичної особи 40210636, місцезнаходження 03039, м. Київ вул. Голосіївська, 7, корпус 1, блок 2/8, каб.15) за договором факторингу № 1905 від 19 травня 2016 року, в тому числі , проте не виключно: приймати грошові кошти в рахунок погашення такої заборгованості, поширювати в будь -який спосіб інформацію про платіжні реквізити для погашення такої кредитної заборгованості та про те, що Публічне акціонерне товариство "Банк Михайлівський" залишається кредитором за вказаними кредитними договорами до набрання законної сили судовим рішенням у даній справі.

ЗАКІНЧИТИ.

1. Припинити чинність арешту майна боржника та скасувати інші заходи примусового виконання рішення.

1. Копію постанови направити сторонам та органу чи посадовій особі, що видав виконавчий документ.

1. Постанова про закінчення виконавчого провадження може бути оскаржена у порядку, встановленому Законом України "Про виконавче провадження".

Державний виконавець                                                                  Норка Є.В.